Sådan kan du se Champions League i fjernsynet

Champions League er verdens største fodboldturnering for klubhold, og det er en turnering, som millionvis af mennesker følger med i verden over. Finalen er på plads for sæsonen 2015/2016. Den skal spilles på det italienske fodboldstadion San Siro i Milano, og slaget skal stå mellem de to madridklubber Atletico Madrid og Real Madrid. Der er dog rigtig mange, som der ikke har mulighed for at se Champions League, da de ikke har en tv pakke, der giver dem kanalerne. Du får her en række gode råd til, hvordan du kan komme til at se Champions League.

Gå på pub

Stort set alle byer har en pub eller sportsbar, hvor der bliver vist sport. Har du ikke 3+ derhjemme, kan du altså derfor samle et hold af venner og besøge den lokale sportsbar, nyde et par øl og se den store finale sammen med andre fodboldglade mennesker.  Der er typisk også rigtig gode skærme på en sportsbar, og der er også mulighed for at lave odds mange steder, hvis du ønsker ekstra spænding i kampen.

Vælg den rigtige tv pakke

Har du ikke en tv pakke, hvor du kan se 3+ i dag, så kan du stadig nå at få det inden finalen skal stå i Champions League. Mange tv udbydere er begyndt at have forholdsvis stor frihed i valget af kanaler. Generelt er det altid en god idé at sammenligne tilbud fra forskellige udbydere, inden du vælger den, du gerne vil gå med. Inden du vælger den helt rette tv pakke, bør du også sikre dig, at du ikke kommer til at betale for kanaler, som du alligevel ikke kommer til at se.

Se finalen med en ven

Har du ikke 3+, og er du ikke en af de heldige, der har fået en billet til finalen i Italien, så kan du med fordel besøge en ven, der har 3+ derhjemme. Det er også helt klar sjovere at se en spændende finale med en ven. Det giver anledning til at nyde nogle kolde øl og vende verdenssituationen.

Skriv kommentar