Mobilabonnementer og internetoversigter

Hvem har ikke prøvet at stå og skulle vælge nyt mobilabonnement udelukkende efter hvilken telefon man kan få dertil? Det gjorde jeg i sidste uge, og er overrasket over hvor meget der er sket på smartphone fronten. Har haft en iphone 3g meget længe, og det er ikke til at forstå at jeg har gået så længe med det gamle skrammel! Jeg var dog rundt i mange forskellige butikker for at finde et abonnement der også passer dertil. Det betød ca. 2 timers gang ned gennem gågaden, inden jeg fandt det rigtige. Nu har jeg dog heldigvis en ny lækker smartphone kombineret med et abonnement der passer lige til mig. Jeg fandt dog ud af bagefter, at jeg kunne have sparet en sivans masse tid, blot ved at gå online og tjekke en telefonabonnement sammenligning – det ville have taget mig ca. 10 minutter at finde det i stedet for 2 timer, men det ved jeg selvfølgelig til næste gang.

Fagre nye verden

Selvom jeg egentlig er blevet ret godt tilpas med internettet og dets muligheder, primært handel på webshops og lignende, er der stadig mange ting jeg ikke bruger det til endnu. Jeg ville aldrig have tænkt så langt til at bruge nettet til at finde et nyt telefonabonnement, hvilket er dumt, da det virkelig er en god måde at spare tid og penge på. Jeg bliver dog bedre og bedre til at få tændt computeren når der er noget jeg skal købe, da det virkelig er en god måde at sammenligne priser på, som ville tage meget længere hvis jeg skulle gøre det i levende live.

Black Friday tilbud

I takt med at jeg er blevet bedre til at bruge, faldt jeg faktisk over denne nye side – der laver en god oversigt over alle de forskellige gode black friday danmark tilbud. Det giver virkelig en nem måde at følge med i på dagen, som i øvrigt er den største handelsdag i verden, fremfor at lede efter dem enkeltvis. Det er blevet så meget nemmere at finde informationerne i takt med googles bedre søgeresultater.

Skriv kommentar