Hvilken MacBook passer bedst til dig?

Det er ikke uden grund, at så mange vælger en MacBook frem for andre computere. Designet er så enkelt og lækkert, og det føles bare rigtigt, når du bruger den. Styresystemet er skabt, så alting foregår uden gnidninger, og du nemt kommer omkring de ting, du skal bruge din MacBook til. Når du først har ejet en, så er det sjældent, at du skifter den ud med noget andet. MacBooks er dog ofte lidt dyrere end andre computere, og det kan være, du får brug for et kviklån til at betale for den. Der er to forskellige modeller at vælge mellem, når du skal have dig en ny MacBook. Den lette og lille MacBook Air, der er nem at komme omkring med, samt den kraftigere MacBook Pro, der kan lidt mere. Hvad du skal vælge, kommer helt og aldeles an på, hvad du skal bruge den til.

 

Let og levende i lang tid – MacBook Air

Hvis du skal bruge din MacBook på studiet eller arbejdet, er det sandsynligt, at du er bedst tjent med en MacBook Air. Batteriet holder sig levende i længere tid, så du ikke skal søge efter en stikkontakt, når du er på farten. Samtidig vejer den ikke særlig meget, så du ikke får smerter i skulderen, når du skal bære rundt på den. Den har dog ikke de samme specifikationer, som en MacBook Pro har. Skærmen er næsten det samme, mens MacBook Air typisk er lidt lansommere og har en lidt dårligere lyd i højtalerne.

 

Saft og kraft til dine opaver -MacBook Pro

Hvis du gerne vil have, at din computer kan klare lidt tungere opgaver, passer MacBook Pro bedre til dig. Den har en bedre processor, flere RAM og et bedre grafikkort. Det giver dig en kæmpe fordel, hvis du skal arbejde med ting som videoredigering eller fotoredigering. Hvis du også godt kan lide at spille computerspil i ny og næ, fungerer de meget bedre på en MacBook Pro. Du skal dog være opmærksom på, at MacBook Pro ofte er lidt dyrere end MacBook Air alt efter, hvor stor skærmen skal være.