musik, kunst og indretning

Ferie og nu et VVS helvede

Og det har betydet at der er ingen der opdaget at der er ingen der har opdaget at vi har et kæmpe brud på nogen rør. Det har resulteteret i at vi er kommet tilbage fra ferie med et hus der er fyldt op med vand i den øverste etage. Det er ellers ikke så længe siden vi havde indhentet tilbud på vvs østerbro. Det stykke arbejde vvs firmaet havde lavet havde åbenbart ikke været godt nok. Heldigvis har de dog indrømmet fejlen og de står selvfølgelig for det hele. Det er dog stadigvæk ret træls ikke at have et sted at sove i nat.. Vi må vel et tur på hotel, selvom pengene er lidt små efterhånden.. Vi har dog fundet gode muligheder for at tage et lån med nemid. Det hjælper os lige henover det værste.. Da vi samtidig fandt ud vi havde et mindre tilfælde af væggelus i huset samtidig, bliver det nok nødvendigt med et større et af slagsen.

Uncategorized

Rengøringshjælp – et fantastisk påfund

Der er ikke noget bedre end at slippe for at gøre rent. Det synes jeg ihvertfald ikke. Derfor har jeg også igennem mange år benyttet mig af at få hjælp til rengøringen derhjemme, da det giver mig en anderledes ro, når jeg ved at der er gjort rent over det hele. Det er dog ikke altid at oplevelsen er lige god, og har oplevet flere gange at få stjålet dyre ting. Det har dog ikke sket siden jeg indhentede tilbud på rengøringshjælp fra rengoeringshjælp.dk – de har ganske enkelt styr på kun at hyre de allerbedste virksomheder til at give tilbud på rengøringen. Jeg kan kun anbefale at indhente tilbud derigennem, da det virkelig er en god måde at spare penge og tid på. Pengene sparer du ved at der er mange virksomheder om buddet. Så når din rengøringsopgave bliver lagt i udbud, så kæmper de mange firmaer om at vinde opgaven, hvilket er med til at presse prisen gevaldigt.

Tidsbesparelsen giver lidt sig selv – i og med at du kun skal udfylde meget få informationer, inden du kan trykke på knappen og således lade andres infrastruktur stå for hele processen med at indhente tilbud på rengøringshjælp. Så gør lige som mig og lad andre tage sig af den sure tjans med rengøringen. Det gør sgu bare det hele lidt nemmere.

Det er bare med at benytte sig af de ting der gør at man spare tid nu om dage – der bliver generelt mindre og mindre tid til at nå det hele, så hvorfor spilde sin tid på noget så trivielt som rengøring? Jeg synes ihvertfald min tid er bedre brugt på andre ting.

rengøringshjælp

Gode råd når du outsourcer mødebooking

Jeg har gennem mine mange år i telemarketing branchen erfaret, hvornår det giver mening at outsource mødebooking, og hvordan man gør det bedst muligt. Først og fremmest er det et fantastisk salgsredskab til at komme i kontakt med nye potentielle kundeemner. Men man skal også passe og gøre en ordentlig og grundig indsats, ellers risikere man at brænde potentielle emner af.

Hvornår skal jeg outsource mødebooking?

Det giver mening at outsource mødebooking, når du føler du har for travlt til at opsøge nye kunder. Det opsøgende salg er enormt vigtigt redskab, hvis du vil øge væksten i firmaet, og hvem vil ikke det?

Det giver også rigtig god mening at outsource mødebooking, hvis du føler, at du ikke får det optimale ud af din indsats. Her vil en ekstern konsulent helt sikkert hjælpe dig godt på vej.

Sæt din konsulent grundigt ind i din forretning

Den konsulent, freelancer eller det bureau, du vælger at hyre til opgaven skal kende til din virksomhed. Du skal tænke på, at det er en repræsentant for din virksomhed, og derfor er det enormt vigtigt, at vedkommende kender til din virksomhedskultur, samt hvor du tjener dine penge. Det er også en god idé at sætte personen ind i, hvor langt i er villige til at gå i kampen om en ny kunde. Det er også vigtigt, at han eller hun er bekendt med alle detaljer omkring produktet/ydelsen.

Hav tæt kontakt med din mødebooker

Sørg for at have en tæt dialog med den person du har hyret til opgaven. Du skal ikke tænke personen som en ekstern konsulent , men mere som en del af dit firma. Det er din repræsentant ud ad til. Sørg for at få nogle reaktioner på, hvad der sker derude, måske er der noget i skal have justeret? Det kan også være, at sælgeren har spørgsmål eller andet. Jo mere information des bedre. Det kan også være, der er sket ændringer i serviceydelsen eller på produktet. Min erfaring siger mig, at et tæt samarbejde er mest frugtbart.

Mødebooking

Indretning af mit nye studie

Jeg har længe ville indrette mit nye studie, men det er ikke nemt når der er så mange forskellige ting at vælge imellem BR0149derude. Jeg er specielt forelsket i house doctor brandet, som virkelig har oppet sig de seneste år. Dette kan man virkelig se i deres nye kollektion som virkelig afspejler den råhed som deres tidligere kollektioner har manglet. Jeg har sidst købt dette bord, som jeg virkelig synes gør noget for mit studie som helhed. Det er sjovt nok også det første folk kommenterer når de kommer ind. “Hvior har du købt det bord henne?” Når jeg så svarer House Doctor, så aner de ikke hvad jeg snakker om, hvilket jeg synes er lidt mærkeligt da det efterhånden er et ret kendt brand.

Lækkert studie = mere produktivitet?

Efter jeg har gjort en indsats for at indrette mit studie lidt mere lækkert, er jeg faktisk også gået hen og blevet langt mere produktiv. Selvom det har kostet mig lidt at smide penge efter house doctor, bloomingville, nordal og diverse andre lækre danske brands, har det alligevel artet sig positivt efterfølgende i form af øget produktivitet og glæde ved at arbejde i mit studie. De lange sessions er ikke længere noget jeg afskyr men nærmest ser frem til dem. Det er derfor jeg fremadrettet vil have endnu mere fokus på at gøre arbejdsomgivelserne endnu mere rare at arbejde i, da jeg virkelig har set gavnen af et produktivt arbejdsmiljø. Det er noget jeg egentlig har vidst længe og som mange når de har besøgt mig i mit studie, har påpeget over for mig, da jeg tidligere har ahft det ret rodet. Dertil kan jeg bare undre mig over at jeg ikke har lyttet tidligere :) Jeg satser på at indrette mit studie med flere lækre ting i fremtiden da jeg vil hjælpe.

 

Uncategorized