musik, kunst og indretning

Gode råd når du outsourcer mødebooking

Jeg har gennem mine mange år i telemarketing branchen erfaret, hvornår det giver mening at outsource mødebooking, og hvordan man gør det bedst muligt. Først og fremmest er det et fantastisk salgsredskab til at komme i kontakt med nye potentielle kundeemner. Men man skal også passe og gøre en ordentlig og grundig indsats, ellers risikere man at brænde potentielle emner af.

Hvornår skal jeg outsource mødebooking?

Det giver mening at outsource mødebooking, når du føler du har for travlt til at opsøge nye kunder. Det opsøgende salg er enormt vigtigt redskab, hvis du vil øge væksten i firmaet, og hvem vil ikke det?

Det giver også rigtig god mening at outsource mødebooking, hvis du føler, at du ikke får det optimale ud af din indsats. Her vil en ekstern konsulent helt sikkert hjælpe dig godt på vej.

Sæt din konsulent grundigt ind i din forretning

Den konsulent, freelancer eller det bureau, du vælger at hyre til opgaven skal kende til din virksomhed. Du skal tænke på, at det er en repræsentant for din virksomhed, og derfor er det enormt vigtigt, at vedkommende kender til din virksomhedskultur, samt hvor du tjener dine penge. Det er også en god idé at sætte personen ind i, hvor langt i er villige til at gå i kampen om en ny kunde. Det er også vigtigt, at han eller hun er bekendt med alle detaljer omkring produktet/ydelsen.

Hav tæt kontakt med din mødebooker

Sørg for at have en tæt dialog med den person du har hyret til opgaven. Du skal ikke tænke personen som en ekstern konsulent , men mere som en del af dit firma. Det er din repræsentant ud ad til. Sørg for at få nogle reaktioner på, hvad der sker derude, måske er der noget i skal have justeret? Det kan også være, at sælgeren har spørgsmål eller andet. Jo mere information des bedre. Det kan også være, der er sket ændringer i serviceydelsen eller på produktet. Min erfaring siger mig, at et tæt samarbejde er mest frugtbart.

Mødebooking

Indretning af mit nye studie

Jeg har længe ville indrette mit nye studie, men det er ikke nemt når der er så mange forskellige ting at vælge imellem BR0149derude. Jeg er specielt forelsket i house doctor brandet, som virkelig har oppet sig de seneste år. Dette kan man virkelig se i deres nye kollektion som virkelig afspejler den råhed som deres tidligere kollektioner har manglet. Jeg har sidst købt dette bord, som jeg virkelig synes gør noget for mit studie som helhed. Det er sjovt nok også det første folk kommenterer når de kommer ind. “Hvior har du købt det bord henne?” Når jeg så svarer House Doctor, så aner de ikke hvad jeg snakker om, hvilket jeg synes er lidt mærkeligt da det efterhånden er et ret kendt brand.

Lækkert studie = mere produktivitet?

Efter jeg har gjort en indsats for at indrette mit studie lidt mere lækkert, er jeg faktisk også gået hen og blevet langt mere produktiv. Selvom det har kostet mig lidt at smide penge efter house doctor, bloomingville, nordal og diverse andre lækre danske brands, har det alligevel artet sig positivt efterfølgende i form af øget produktivitet og glæde ved at arbejde i mit studie. De lange sessions er ikke længere noget jeg afskyr men nærmest ser frem til dem. Det er derfor jeg fremadrettet vil have endnu mere fokus på at gøre arbejdsomgivelserne endnu mere rare at arbejde i, da jeg virkelig har set gavnen af et produktivt arbejdsmiljø. Det er noget jeg egentlig har vidst længe og som mange når de har besøgt mig i mit studie, har påpeget over for mig, da jeg tidligere har ahft det ret rodet. Dertil kan jeg bare undre mig over at jeg ikke har lyttet tidligere :) Jeg satser på at indrette mit studie med flere lækre ting i fremtiden da jeg vil hjælpe.

 

Uncategorized