musik, kunst og indretning

Mobilabonnementer og internetoversigter

Hvem har ikke prøvet at stå og skulle vælge nyt mobilabonnement udelukkende efter hvilken telefon man kan få dertil? Det gjorde jeg i sidste uge, og er overrasket over hvor meget der er sket på smartphone fronten. Har haft en iphone 3g meget længe, og det er ikke til at forstå at jeg har gået så længe med det gamle skrammel! Jeg var dog rundt i mange forskellige butikker for at finde et abonnement der også passer dertil. Det betød ca. 2 timers gang ned gennem gågaden, inden jeg fandt det rigtige. Nu har jeg dog heldigvis en ny lækker smartphone kombineret med et abonnement der passer lige til mig. Jeg fandt dog ud af bagefter, at jeg kunne have sparet en sivans masse tid, blot ved at gå online og tjekke en telefonabonnement sammenligning – det ville have taget mig ca. 10 minutter at finde det i stedet for 2 timer, men det ved jeg selvfølgelig til næste gang.

Fagre nye verden

Selvom jeg egentlig er blevet ret godt tilpas med internettet og dets muligheder, primært handel på webshops og lignende, er der stadig mange ting jeg ikke bruger det til endnu. Jeg ville aldrig have tænkt så langt til at bruge nettet til at finde et nyt telefonabonnement, hvilket er dumt, da det virkelig er en god måde at spare tid og penge på. Jeg bliver dog bedre og bedre til at få tændt computeren når der er noget jeg skal købe, da det virkelig er en god måde at sammenligne priser på, som ville tage meget længere hvis jeg skulle gøre det i levende live.

Black Friday tilbud

I takt med at jeg er blevet bedre til at bruge, faldt jeg faktisk over denne nye side – der laver en god oversigt over alle de forskellige gode black friday danmark tilbud. Det giver virkelig en nem måde at følge med i på dagen, som i øvrigt er den største handelsdag i verden, fremfor at lede efter dem enkeltvis. Det er blevet så meget nemmere at finde informationerne i takt med googles bedre søgeresultater.

Uncategorized

Sådan vælger du det rette bredbånd

Der er desværre alt for mange, der sidder med enten en alt for langsom bredbåndsforbindelse eller betaler for noget, som de ikke bruger. Det er for mange svært at finde ud af, hvilket bredbånd man egentlig har behov for, og hvor hurtigt det skal være. Du får i denne artikel et par konkrete råd, der kan hjælpe dig med at finde en bredbåndsforbindelse, der passer dine behov.

Hvor mange er i i hustanden?

Det er en god ide at tage stilling til, hvor mange der er på internettet i hjemmet. Er i en stor familie med mange forskellige enheder, der bruger internettet, skal i have en stor forbindelse. Er i derimod kun 2 med et moderat brug af internet, kan i sagtens klare jer med en lidt lavere forbindelse.

Hvilken type af bredbånd er mest optimal for mig

Der findes en række forskellige muligheder af bredbånd. Der er den traditionelle form for bredbånd, som kommer gennem et stik, og så er der begyndt at komme mobilt bredbånd i de store byer. Det er en nem form for bredbånd, som du kan have med dig rundt, så du for eksempel kan arbejde i toget, busen og så videre. Du skal lige gøre op med dig selv, om du har behov for det, og hos de fleste udbydere kan du se, hvor god forbindelsen er i dit område.

Hvad bruger i internettet til?

Der er stor forskel på, hvad der sluger internet, og hvad der ikke gør. For eksempel er streaming af musik og film tunge, når det handler om at bruge data, og har du et stort forbrug af dette, kan du med stor fordel vælge en lidt højere forbindelse. Bruger du derimod kun internettet til at tjekke mails og Facebook, kan du snildt klare dig med en lidt mindre forbindelse. Mulighederne er mange, og det handler om dit forbrug og dine vaner.

Vi håber, du kunne bruge vores indlæg til noget!

Uncategorized

Ferie og nu et VVS helvede

Og det har betydet at der er ingen der opdaget at der er ingen der har opdaget at vi har et kæmpe brud på nogen rør. Det har resulteteret i at vi er kommet tilbage fra ferie med et hus der er fyldt op med vand i den øverste etage. Det er ellers ikke så længe siden vi havde indhentet tilbud på vvs østerbro. Det stykke arbejde vvs firmaet havde lavet havde åbenbart ikke været godt nok. Heldigvis har de dog indrømmet fejlen og de står selvfølgelig for det hele. Det er dog stadigvæk ret træls ikke at have et sted at sove i nat.. Vi må vel et tur på hotel, selvom pengene er lidt små efterhånden.. Vi har dog fundet gode muligheder for at tage et lån med nemid. Det hjælper os lige henover det værste.. Da vi samtidig fandt ud vi havde et mindre tilfælde af væggelus i huset samtidig, bliver det nok nødvendigt med et større et af slagsen.

Uncategorized

Rengøringshjælp – et fantastisk påfund

Der er ikke noget bedre end at slippe for at gøre rent. Det synes jeg ihvertfald ikke. Derfor har jeg også igennem mange år benyttet mig af at få hjælp til rengøringen derhjemme, da det giver mig en anderledes ro, når jeg ved at der er gjort rent over det hele. Det er dog ikke altid at oplevelsen er lige god, og har oplevet flere gange at få stjålet dyre ting. Det har dog ikke sket siden jeg indhentede tilbud på rengøringshjælp fra rengoeringshjælp.dk – de har ganske enkelt styr på kun at hyre de allerbedste virksomheder til at give tilbud på rengøringen. Jeg kan kun anbefale at indhente tilbud derigennem, da det virkelig er en god måde at spare penge og tid på. Pengene sparer du ved at der er mange virksomheder om buddet. Så når din rengøringsopgave bliver lagt i udbud, så kæmper de mange firmaer om at vinde opgaven, hvilket er med til at presse prisen gevaldigt.

Tidsbesparelsen giver lidt sig selv – i og med at du kun skal udfylde meget få informationer, inden du kan trykke på knappen og således lade andres infrastruktur stå for hele processen med at indhente tilbud på rengøringshjælp. Så gør lige som mig og lad andre tage sig af den sure tjans med rengøringen. Det gør sgu bare det hele lidt nemmere.

Det er bare med at benytte sig af de ting der gør at man spare tid nu om dage – der bliver generelt mindre og mindre tid til at nå det hele, så hvorfor spilde sin tid på noget så trivielt som rengøring? Jeg synes ihvertfald min tid er bedre brugt på andre ting.

rengøringshjælp

Gode råd når du outsourcer mødebooking

Jeg har gennem mine mange år i telemarketing branchen erfaret, hvornår det giver mening at outsource mødebooking, og hvordan man gør det bedst muligt. Først og fremmest er det et fantastisk salgsredskab til at komme i kontakt med nye potentielle kundeemner. Men man skal også passe og gøre en ordentlig og grundig indsats, ellers risikere man at brænde potentielle emner af.

Hvornår skal jeg outsource mødebooking?

Det giver mening at outsource mødebooking, når du føler du har for travlt til at opsøge nye kunder. Det opsøgende salg er enormt vigtigt redskab, hvis du vil øge væksten i firmaet, og hvem vil ikke det?

Det giver også rigtig god mening at outsource mødebooking, hvis du føler, at du ikke får det optimale ud af din indsats. Her vil en ekstern konsulent helt sikkert hjælpe dig godt på vej.

Sæt din konsulent grundigt ind i din forretning

Den konsulent, freelancer eller det bureau, du vælger at hyre til opgaven skal kende til din virksomhed. Du skal tænke på, at det er en repræsentant for din virksomhed, og derfor er det enormt vigtigt, at vedkommende kender til din virksomhedskultur, samt hvor du tjener dine penge. Det er også en god idé at sætte personen ind i, hvor langt i er villige til at gå i kampen om en ny kunde. Det er også vigtigt, at han eller hun er bekendt med alle detaljer omkring produktet/ydelsen.

Hav tæt kontakt med din mødebooker

Sørg for at have en tæt dialog med den person du har hyret til opgaven. Du skal ikke tænke personen som en ekstern konsulent , men mere som en del af dit firma. Det er din repræsentant ud ad til. Sørg for at få nogle reaktioner på, hvad der sker derude, måske er der noget i skal have justeret? Det kan også være, at sælgeren har spørgsmål eller andet. Jo mere information des bedre. Det kan også være, der er sket ændringer i serviceydelsen eller på produktet. Min erfaring siger mig, at et tæt samarbejde er mest frugtbart.

Mødebooking

Indretning af mit nye studie

Jeg har længe ville indrette mit nye studie, men det er ikke nemt når der er så mange forskellige ting at vælge imellem BR0149derude. Jeg er specielt forelsket i house doctor brandet, som virkelig har oppet sig de seneste år. Dette kan man virkelig se i deres nye kollektion som virkelig afspejler den råhed som deres tidligere kollektioner har manglet. Jeg har sidst købt dette bord, som jeg virkelig synes gør noget for mit studie som helhed. Det er sjovt nok også det første folk kommenterer når de kommer ind. “Hvior har du købt det bord henne?” Når jeg så svarer House Doctor, så aner de ikke hvad jeg snakker om, hvilket jeg synes er lidt mærkeligt da det efterhånden er et ret kendt brand.

Lækkert studie = mere produktivitet?

Efter jeg har gjort en indsats for at indrette mit studie lidt mere lækkert, er jeg faktisk også gået hen og blevet langt mere produktiv. Selvom det har kostet mig lidt at smide penge efter house doctor, bloomingville, nordal og diverse andre lækre danske brands, har det alligevel artet sig positivt efterfølgende i form af øget produktivitet og glæde ved at arbejde i mit studie. De lange sessions er ikke længere noget jeg afskyr men nærmest ser frem til dem. Det er derfor jeg fremadrettet vil have endnu mere fokus på at gøre arbejdsomgivelserne endnu mere rare at arbejde i, da jeg virkelig har set gavnen af et produktivt arbejdsmiljø. Det er noget jeg egentlig har vidst længe og som mange når de har besøgt mig i mit studie, har påpeget over for mig, da jeg tidligere har ahft det ret rodet. Dertil kan jeg bare undre mig over at jeg ikke har lyttet tidligere :) Jeg satser på at indrette mit studie med flere lækre ting i fremtiden da jeg vil hjælpe.

 

Uncategorized