3 tips til at vælge dit næste rengøringsfirma

Som en der har haft en del rengøringshjælp igennem tiden, har jeg nogen gange undret mig over hvordan folk helt blindt bare vælger et vilkårligt rengøringsfirma til at udføre deres rengøring. Det tager ikke ret lang tid at finde ud af om et rengøringsfirma er godt nok til at lukke ind i dit hjem. Det er trods en ret stor tillid man skal udvise til total fremmede mennesker. Her kommer lidt tips til hvordan du vælger dit næste rengøringsfirma så du slipper for grimme overraskelser.

#1 Undersøg markedet grundigt

Dagene hvor man slog op på de gule sider i telefonbogen for at finde et rengøringsfirma er for længst ved at være ovre. Nu om dage drejer det hele sig om gå på nettet. Det er ganske enkelt den nemmeste måde at finde frem til hvilke firmaer der operer i dit område. En hurtig søgning på rengøring + dit område, vil hurtigt give dig et fornuftigt overblik. Dem der ligger øverst behøver ikke nødvendigvis at være de bedste, så sørg for at notere en del forskellige firmaer. Klik dig ind på hver enkelt og se om der er alle de ting der skal være at finde på en sådan hjemmeside. En kontaktside, CVR nummer, telefonnummer og en personale side er generelt set en god indikator på at det er reelt firma du er faldet over.

#2 Tjek de forskellige firmaers omdømme

Der kan være mange skeletter gemt i et firmas skab. Tjek deres omdømme på anmeldelses sider og ved at google deres virksomhedsnavn. Ved at gøre dette kommer alt der handler om det pågældende frem som måske ikke lige findes på anmeldelsessiderne. Kig gerne helt om på side 3-4 for at være sikker du har gravet dybt nok.

#3 Spørg på dit netværk efter referencer

Brug sociale medier som linkedin, facebook og twitter til at få evt. referencer fra andre der har brugt rengørings firmaet. Sidste gang jeg spurgte efter refencer på rengøring i Holstebro fik jeg anvist Total-Care.dk, som jeg til dags dato stadig anvender til min rengøring i Holstebro.

Skriv kommentar